SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Atatürk’e Yönelik Hakaretlere Eğitim Camiasından Tepki

Atatürk’e Yönelik Hakaretlere Eğitim Camiasından Tepki
Bu haber 23 Şubat 2024 - 16:36 'de eklendi ve 50 views kez görüntülendi.

Eğitim-İş Amasya Şubesi Başkanı Hacı Şükrü Köse, son dönemde artan Atatürk’e yapılan hakaretlere karşı güçlü bir mesaj verdi.

Eğitim Camiasından Net Duruş
Köse, eğitim camiasının önde gelen isimlerinden biri olarak, Atatürk’e yönelik hakaretlere karşı kesin bir duruş sergiledi.

Adaletin Zedelenmesi ve Hukukun Durumu
Açıklamasında, adaletin nasıl zedelendiğine ve hukukun durumuna dikkat çeken Köse, toplumun bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Toplumsal Hafızanın Önemi
Ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan hakaretlerin toplumsal hafızayı zedelediğine dikkat çeken Köse, bu tür eylemlere karşı net bir tavır alınması gerektiğini ifade etti.

Eğitim-İş’in Kararlılığı
Eğitim-İş’in, Atatürk’e hakaret edenlerle mücadelede kararlı bir tutum sergileyeceğini ve bu tür eylemlerin yasal takibini yapacağını belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA